Kluizen

ABC beveiliging levert en monteert verschillende typen kluizen van verschillende merken, wij leveren ondermeer:

Brandwerende archiefkastBrandwerende archiefkasten

Wij leveren brandwerende archiekasten van onder andere Sistec EM, Salvus en Juwel Avantgarde. Deze kluizen zijn er speciaal voor het beschermen van uw documenten en kostbaarheden tegen inbraak en brand. Er zijn twee soorten brandwerende kluizen: voor documenten en voor cd's/dvd's (dataopslag).

Documentensafes en datasafes

Van onder andere Benco leveren wij documentensafes. Deze kluizen zijn speciaal ontworpen voor het bewaren van databestanden, cd's, dvd's, negatieven en andere zeer gevoelige zaken.

Afroomkuis - ABC BeveiligingAfroomkluizen

Een afroomkluis, ook wel afstortkluis genoemd, is speciaal ontworpen om geld veilig in op te bergen. Denk hierbij aan het bewaren van dagopbrengsten in winkels of taxi's. De kluis hoeft niet geopend te worden om geld toe te voegen, hiervoor is een kleine opening vrij gehouden.

 


Overige kluizen en kasten

Ook leveren wij muurkluizen, geldkisten, sleutelkasten, sleutelkluizen, noodsleutelkasten, reiskluisjes en documentboxen.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Bel 071 5222648

Sleutels & Sloten

Sleutels & Sloten

Sleutels & sloten zijn er in alle soorten, maten en prijsklassen. Welke sleutels en sloten passen het best bij uw situatie? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Sleutels & Sloten »

Brandwerende deuren

Brandwerende deuren

Wij leveren diverse soorten brandvertragende en brandwerende HPL deuren. Welke deuren passen het beste bij uw situatie? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Brandwerende deuren »

Inbraakschade

Inbraakschade

Heeft u inbraakschade? Wij herstellen de schade die bij de inbraak is aangericht. ABC Beveliging verzorgt nieuwe sloten en deuren, repareert schade aan deurposten en raamkozijnen.

Schadeherstel »

Sleutel kwijt?

Sleutel kwijt?

Heeft u zichzelf buiten gesloten? Is uw sleutel afgebroken in het slot? Wij helpen u om uw deuren weer te openen en zorgen  voor eventuele vervanging van sleutels en sloten.

Buitengesloten? »

Politiekeurmerk

Politiekeurmerk

Met het Politiekeurmerk Veilig wonen neemt de kans op een geslaagde inbraak af met 95 procent. ABC Beveiliging is een PKVW bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie.

PKVW keuring »

NBR Gecertificeerd

NBR Gecertificeerd

ABC Beveiliging is NBR gecertificeerd. Daardoor kunnen wij uw vragen omtrent NBR beantwoorden en u producten leveren conform de opgestelde richtlijnen van het NBR. 

NBR gecertificeerd »

VVE Beheerder?

VVE Beheerder?

Bent u VVE beheerder en op zoek naar een ervaren en betrouwbare partner voor projecten, onderhoud en veiligheid? Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij de juiste partner voor uw VVE

Meer weten? 

Contact

Contact

Inbraakschade? buitengesloten? Direct hulp nodig? 
Bel 071 5222648 óf laat uw gegevens achter via het contactformulier dan nemen wij contact met u op. 

Neem contact op »