Sleutel- en slotenmaker

Het is altijd vervelend om bij thuiskomst een opengebroken slot aan te treffen. Of u komt tot de ontdekking dat u zichzelf heeft buitengesloten. Wij helpen u graag aan nieuwe sleutels en sloten, herstellen eventuele schade aan deurposten of raamkozijnen en helpen u weer naar binnen. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken.

Slotenmaker nodig in Leiden en omgeving?

Wij verzorgen al meer dan 25 jaar hang en sluitwerk in en om Leiden.  Wilt u sleutels direct laten bijmaken? Voor ons is dat een kleine moeite. Wilt u uw sloten laten vervangen of heeft u net een nieuw huis gekocht en wilt u uw huis optimaal beveiligen? Schakel dan ABC-Beveiliging in. Wij helpen u graag uit en brand en rekenen geen voorrijkosten. Bel 071 5222648 of mobiel 06 22370050

Actief in hele regio Leiden en omstreken

ABC Beveiliging is onder andere actief in de regio Leiderdorp, Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Wassenaar, Bollenstreek, Katwijk (ZH), Noordwijk, Warmond, Sassenheim, Voorhout, Rijsburg, Noordwijkerhout, Hillegom en de Veen.

Levering en montage, ook met spoed

ABC beveiliging levert en monteert verschillende typen sloten van verschillende merken. Uiteraard kunnen wij de levering en montage voor u verzorgen. Direct op locatie. De volgende typen zijn in diverse maten leverbaar:

(Hoofds)oplegsloten

Hoofdoplegsloten zijn om te bouwen naar gecertificeerde cilinders.

(Hoofd)insteeksloten

Naast (hoofd)insteeksloten zijn er panieksloten voor vluchtwegen en seniorensloten verkrijgbaar. Deze sloten kunnen ook als smalsloten worden geleverd.

Haaksloten

Haaksloten zijn er in diverse uitvoeringen: hoofdslot, bijzetslot en driepuntssluitingen

Bijzetsloten

Een bijzetslot wordt onder of boven (op ongeveer 50cm) het hoofdslot geplaatst, hierdoor wordt het moeilijker om de deur open te breken.

Deze sloten kunnen ook als smalsloten worden geleverd. Een smalslot zijn verkrijgbar vanaf 25mm tot 45mm, en zijn toepasbaar in houten, aluminium en kunstof deuren en ramen.

Meerpuntssloten

Met 1 handeling kunt u met een meerpuntslot uw deur op 3 of meer punten afsluiten

Bijzetgrendels

Bijzetgrendels worden geplaatst op ramen en deuren, bijzetgrendels worden altijd aan een kant (vaak de binnenzijde) van het raam of de deur te openen.

Offerte aanvragen of afspraak maken?

Afspraak maken of een offerte aanvragen? Bel 071 5222648 of mobiel 06 22370050

Sleutels & Sloten

Sleutels & Sloten

Sleutels & sloten zijn er in alle soorten, maten en prijsklassen. Welke sleutels en sloten passen het best bij uw situatie? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Sleutels & Sloten »

Brandwerende deuren

Brandwerende deuren

Wij leveren diverse soorten brandvertragende en brandwerende HPL deuren. Welke deuren passen het beste bij uw situatie? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Brandwerende deuren »

Inbraakschade

Inbraakschade

Heeft u inbraakschade? Wij herstellen de schade die bij de inbraak is aangericht. ABC Beveliging verzorgt nieuwe sloten en deuren, repareert schade aan deurposten en raamkozijnen.

Schadeherstel »

Sleutel kwijt?

Sleutel kwijt?

Heeft u zichzelf buiten gesloten? Is uw sleutel afgebroken in het slot? Wij helpen u om uw deuren weer te openen en zorgen  voor eventuele vervanging van sleutels en sloten.

Buitengesloten? »

Politiekeurmerk

Politiekeurmerk

Met het Politiekeurmerk Veilig wonen neemt de kans op een geslaagde inbraak af met 95 procent. ABC Beveiliging is een PKVW bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie.

PKVW keuring »

NBR Gecertificeerd

NBR Gecertificeerd

ABC Beveiliging is NBR gecertificeerd. Daardoor kunnen wij uw vragen omtrent NBR beantwoorden en u producten leveren conform de opgestelde richtlijnen van het NBR. 

NBR gecertificeerd »

VVE Beheerder?

VVE Beheerder?

Bent u VVE beheerder en op zoek naar een ervaren en betrouwbare partner voor projecten, onderhoud en veiligheid? Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij de juiste partner voor uw VVE

Meer weten? 

Contact

Contact

Inbraakschade? buitengesloten? Direct hulp nodig? 
Bel 071 5222648 óf laat uw gegevens achter via het contactformulier dan nemen wij contact met u op. 

Neem contact op »