Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

PKVW-bedrijf is de afkorting voor Politiekeurmerk Veilig Wonen-bedrijf. Sinds medio 2000 zijn de PKVW-bedrijven het aanspreekpunt voor bewoners bij inbraakpreventie. Met het Politiekeurmerk Veilig Wonen neemt de kans op een geslaagde inbraak af met 95 procent. ABC Beveiliging is een PKVW bedrijf.

  • Wij adviseren over beveiligingsmaatregelen op het niveau van het certificaat Beveiligde Woning.
  • Wij beveiligen uw woning op het niveau van het certificaat Beveiligde Woning 
  • Wij controleren uw beveiligde woning om te zien of deze woning in aanmerking komt voor het certificaat Beveiligde Woning.
  • Als de woning voldoet aan de eisen van het keurmerk, kunnen wij als erkend PKVW bedrijf u het certificaat Beveiligde Woning overhandigen.

De certificeringsregeling Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een veiligheidsinstrument dat bijdraagt aan de sociale veiligheid in én rond woningen, wooncomplexen, buurten en wijken. De kans dat een gelegenheidsinbreker uw woning links laat liggen, is twee keer zo groot als de beveiliging van de woning voldoet aan de eisen van het PKVW.

NBR gecertificeerd

ABC Beveiliging is NBR gecertificeerd. Wij kennis hebben van de NBR richtlijnen. Daardoor kunnen wij uw vragen omtrent NBR beantwoorden en u producten leveren conform de opgestelde richtlijnen van het NBR. NBR staat voor Nationale BeveiligingsRichtlijn en is ontwikkeld door het Beveiligingscentrum te Wageningen.

Actief in hele regio Leiden en omstreken!

ABC Beveiliging is onder andere actief in de regio Leiderdorp, Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Wassenaar, Bollenstreek, Katwijk (ZH), Noordwijk, Warmond, Sassenheim, Voorhout, Rijsburg, Noordwijkerhout, Hillegom en de Veen.

Afspraak PKVW certificering

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u een Politie Keurmerk Veilig Wonen aanvragen? Neem contact met ons op.  Afspraak maken? Bel 071 5222648 of mobiel 06 22370050 of laat uw gegevens achter.

Contactformulier

 
Sleutels & Sloten

Sleutels & Sloten

Sleutels & sloten zijn er in alle soorten, maten en prijsklassen. Welke sleutels en sloten passen het best bij uw situatie? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Sleutels & Sloten »

Brandwerende deuren

Brandwerende deuren

Wij leveren diverse soorten brandvertragende en brandwerende HPL deuren. Welke deuren passen het beste bij uw situatie? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Brandwerende deuren »

Inbraakschade

Inbraakschade

Heeft u inbraakschade? Wij herstellen de schade die bij de inbraak is aangericht. ABC Beveliging verzorgt nieuwe sloten en deuren, repareert schade aan deurposten en raamkozijnen.

Schadeherstel »

Sleutel kwijt?

Sleutel kwijt?

Heeft u zichzelf buiten gesloten? Is uw sleutel afgebroken in het slot? Wij helpen u om uw deuren weer te openen en zorgen  voor eventuele vervanging van sleutels en sloten.

Buitengesloten? »

Politiekeurmerk

Politiekeurmerk

Met het Politiekeurmerk Veilig wonen neemt de kans op een geslaagde inbraak af met 95 procent. ABC Beveiliging is een PKVW bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie.

PKVW keuring »

NBR Gecertificeerd

NBR Gecertificeerd

ABC Beveiliging is NBR gecertificeerd. Daardoor kunnen wij uw vragen omtrent NBR beantwoorden en u producten leveren conform de opgestelde richtlijnen van het NBR. 

NBR gecertificeerd »

VVE Beheerder?

VVE Beheerder?

Bent u VVE beheerder en op zoek naar een ervaren en betrouwbare partner voor projecten, onderhoud en veiligheid? Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij de juiste partner voor uw VVE

Meer weten? 

Contact

Contact

Inbraakschade? buitengesloten? Direct hulp nodig? 
Bel 071 5222648 óf laat uw gegevens achter via het contactformulier dan nemen wij contact met u op. 

Neem contact op »