24/7 - service

Heeft u zichzelf buitengesloten? Inbraak? Sleutel kwijt? Heeft u een sleutel of slotenmaker nodig? wij staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening. Onze goed opgeleide slotenmakers zijn specialisten op het gebied van openen van sloten, in de meeste gevallen kunnen wij dit zonder schade doen.

Sleutel- en slotenmaken in de regio Leiden

In de onderstaande gemeentes en regio's zijn wij zo ter plaatse.

  • Leiden
  • Leiderdorp
  • Oegstgeest
  • Wassenaar
  • Bollenstreek
  • en de Veen

Sloten laten vervangen?

Wilt u uw sloten laten vervangen omdat bijvoorbeeld uw sleutel gestolen is of omdat het slot defect is dan kunnen wij dit voor u doen.

ABC Beveiliging is onder andere actief in de regio Leiderdorp, Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Wassenaar, Bollenstreek en de Veen.

Heeft u vragen en/of opmerkingen of direct hulp nodig laat dan uw gegevens achter of bel 071 5222648, mobiel 06 22370050

Pinnen is geen probleem.

Payleven

 
PKVW en NBR gecertificeerd bedrijf
Sleutels & Sloten

Sleutels & Sloten

Sleutels & sloten zijn er in alle soorten, maten en prijsklassen. Welke sleutels en sloten passen het best bij uw situatie? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Sleutels & Sloten »

Brandwerende deuren

Brandwerende deuren

Wij leveren diverse soorten brandvertragende en brandwerende HPL deuren. Welke deuren passen het beste bij uw situatie? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Brandwerende deuren »

Inbraakschade

Inbraakschade

Heeft u inbraakschade? Wij herstellen de schade die bij de inbraak is aangericht. ABC Beveliging verzorgt nieuwe sloten en deuren, repareert schade aan deurposten en raamkozijnen.

Schadeherstel »

Sleutel kwijt?

Sleutel kwijt?

Heeft u zichzelf buiten gesloten? Is uw sleutel afgebroken in het slot? Wij helpen u om uw deuren weer te openen en zorgen  voor eventuele vervanging van sleutels en sloten.

Buitengesloten? »

Politiekeurmerk

Politiekeurmerk

Met het Politiekeurmerk Veilig wonen neemt de kans op een geslaagde inbraak af met 95 procent. ABC Beveiliging is een PKVW bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie.

PKVW keuring »

NBR Gecertificeerd

NBR Gecertificeerd

ABC Beveiliging is NBR gecertificeerd. Daardoor kunnen wij uw vragen omtrent NBR beantwoorden en u producten leveren conform de opgestelde richtlijnen van het NBR. 

NBR gecertificeerd »

VVE Beheerder?

VVE Beheerder?

Bent u VVE beheerder en op zoek naar een ervaren en betrouwbare partner voor projecten, onderhoud en veiligheid? Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij de juiste partner voor uw VVE

Meer weten? 

Contact

Contact

Inbraakschade? buitengesloten? Direct hulp nodig? 
Bel 071 5222648 óf laat uw gegevens achter via het contactformulier dan nemen wij contact met u op. 

Neem contact op »