Over ABC Beveiliging

ABC beveiliging is een full-service sleutel- en slotenspecialist met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van (inbraak)beveiliging. Voor de volgende activiteiten kunt u terecht bij ABC beveiliging:

abc checkOpenen van deuren
abc checkSloten maken, sleutels (bij)maken
abc checkComplete deuren en kozijnen vervangen
abc checkInbraakschade reparaties

Advies, levering en montage

abc checkDeskundig advies voor particulier en bedrijf
abc checkLevering én Montage
abc checkLevering en montage HPL deuren
abc checkProjecten en onderhoudscontracten voor VVE

PKVW-NBR-25.png

Politiekeurmerk Veilig Wonen

PKVW-bedrijf is de afkorting voor Politiekeurmerk Veilig Wonen-bedrijf. Sinds medio 2000 zijn de PKVW-bedrijven het aanspreekpunt voor bewoners bij inbraakpreventie. Met het Politiekeurmerk Veilig Wonen neemt de kans op een geslaagde inbraak af met 95 procent. ABC Beveiliging is een PKVW bedrijf.

NBR gecertificeerd

ABC Beveiliging is NBR gecertificeerd. Wij hebben kennis van de NBR richtlijnen. Daardoor kunnen wij uw vragen omtrent NBR beantwoorden en u producten leveren conform de opgestelde richtlijnen van het NBR. NBR staat voor Nationale BeveiligingsRichtlijn en is ontwikkeld door het Beveiligingscentrum te Wageningen.

Afspraak maken

Op zoek naar een slotenmaker? Neem contact met ons op.  Afspraak maken? Bel 071 5222648 of mobiel 06 22370050 of laat uw gegevens achter.

Actief in hele regio Leiden en omstreken!

ABC Beveiliging is onder andere actief in de regio Leiderdorp, Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Wassenaar, Bollenstreek, Katwijk (ZH), Noordwijk, Warmond, Sassenheim, Voorhout, Rijsburg, Noordwijkerhout, Hillegom en de Veen.

Sleutels & Sloten

Sleutels & Sloten

Sleutels & sloten zijn er in alle soorten, maten en prijsklassen. Welke sleutels en sloten passen het best bij uw situatie? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Sleutels & Sloten »

Brandwerende deuren

Brandwerende deuren

Wij leveren diverse soorten brandvertragende en brandwerende HPL deuren. Welke deuren passen het beste bij uw situatie? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Brandwerende deuren »

Inbraakschade

Inbraakschade

Heeft u inbraakschade? Wij herstellen de schade die bij de inbraak is aangericht. ABC Beveliging verzorgt nieuwe sloten en deuren, repareert schade aan deurposten en raamkozijnen.

Schadeherstel »

Sleutel kwijt?

Sleutel kwijt?

Heeft u zichzelf buiten gesloten? Is uw sleutel afgebroken in het slot? Wij helpen u om uw deuren weer te openen en zorgen  voor eventuele vervanging van sleutels en sloten.

Buitengesloten? »

Politiekeurmerk

Politiekeurmerk

Met het Politiekeurmerk Veilig wonen neemt de kans op een geslaagde inbraak af met 95 procent. ABC Beveiliging is een PKVW bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie.

PKVW keuring »

NBR Gecertificeerd

NBR Gecertificeerd

ABC Beveiliging is NBR gecertificeerd. Daardoor kunnen wij uw vragen omtrent NBR beantwoorden en u producten leveren conform de opgestelde richtlijnen van het NBR. 

NBR gecertificeerd »

VVE Beheerder?

VVE Beheerder?

Bent u VVE beheerder en op zoek naar een ervaren en betrouwbare partner voor projecten, onderhoud en veiligheid? Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij de juiste partner voor uw VVE

Meer weten? 

Contact

Contact

Inbraakschade? buitengesloten? Direct hulp nodig? 
Bel 071 5222648 óf laat uw gegevens achter via het contactformulier dan nemen wij contact met u op. 

Neem contact op »