Hengelen

Een brievenbus en een kleerhanger meer is er vaak niet nodig

Wat is hengelen? 

Veel inbrekers proberen uw deurslot open te trekken door de brievenbus. Wanneer u de deur niet op slot doet is het betrekkelijk eenvoudig om via de brievenbus met bijvoorbeeld een ijzeren haakje of zelfs een kleurjanger de slothaak open te trekken.
Inbrekers kunnen het deurslot opentrekken via de brievenbus. 

brievenbus beveiligen

Tip: Hoe voorkom ik hengelen?

Om hengelen tegen te gaan is het verstandig om de deur altijd op slot te draaien en de sleutel op een veilige plek weg te hangen of op te bergen.Ook kunt u overwegen een speciale kap over uw brievenbus te plaatsen aan de binnenzijde van uw deur zodat hengelen vrijwel onmogelijk wordt.

Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen of direct hulp nodig laat dan uw gegevens achter of bel 071 5222648, mobiel 06 22370050

Sleutels & Sloten

Sleutels & Sloten

Sleutels & sloten zijn er in alle soorten, maten en prijsklassen. Welke sleutels en sloten passen het best bij uw situatie? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Sleutels & Sloten »

Brandwerende deuren

Brandwerende deuren

Wij leveren diverse soorten brandvertragende en brandwerende HPL deuren. Welke deuren passen het beste bij uw situatie? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Brandwerende deuren »

Inbraakschade

Inbraakschade

Heeft u inbraakschade? Wij herstellen de schade die bij de inbraak is aangericht. ABC Beveliging verzorgt nieuwe sloten en deuren, repareert schade aan deurposten en raamkozijnen.

Schadeherstel »

Sleutel kwijt?

Sleutel kwijt?

Heeft u zichzelf buiten gesloten? Is uw sleutel afgebroken in het slot? Wij helpen u om uw deuren weer te openen en zorgen  voor eventuele vervanging van sleutels en sloten.

Buitengesloten? »

Politiekeurmerk

Politiekeurmerk

Met het Politiekeurmerk Veilig wonen neemt de kans op een geslaagde inbraak af met 95 procent. ABC Beveiliging is een PKVW bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie.

PKVW keuring »

NBR Gecertificeerd

NBR Gecertificeerd

ABC Beveiliging is NBR gecertificeerd. Daardoor kunnen wij uw vragen omtrent NBR beantwoorden en u producten leveren conform de opgestelde richtlijnen van het NBR. 

NBR gecertificeerd »

VVE Beheerder?

VVE Beheerder?

Bent u VVE beheerder en op zoek naar een ervaren en betrouwbare partner voor projecten, onderhoud en veiligheid? Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij de juiste partner voor uw VVE

Meer weten? 

Contact

Contact

Inbraakschade? buitengesloten? Direct hulp nodig? 
Bel 071 5222648 óf laat uw gegevens achter via het contactformulier dan nemen wij contact met u op. 

Neem contact op »