Babbeltruc

Sommige inbrekers bellen gewoon bij u aan...

Wat is de babbeltruc?

Sommige inbrekers bellen bij u aan en proberen met een smoesje uw huis binnen te komen. Het nadeel is dat een inbreker die bij u aanbelt er zelden uitziet als een inbreker. Soms bestaat de smoes uit een zielig verhaal of moet er een stand van een meter worden opgenomen. Wanneer u de inbreker binnenlaat kan het zo zijn dat u nadien spullen mist, zelfs als u al de tijd dichtbij de inbreker bent geweest. In veel gevallen wordt de deur opengelaten voor een handlanger.

kerntrekkerTip: Wat kan ik doen tegen een babbeltruc?

Het is belangrijk om te beseffen dat niet iedereen die bij u aanbelt te goeder trouw is. Wees dus altijd op uw hoede en een tikkeltje wantrouwig. Vraag altijd naar een legitmitatiebewijs en doe nooit zomaar open voor onbekenden.

Spion en kierstandhouder

Er zijn een aantal andere maatregelen die u kunt nemen. U kunt door ABC Beveiliging een spionnetje (kijkgaatje) laten monteren ook kan het handig zijn om een kierstandhouder te laten monteren. Met een kierstandhouder houdt u de deur op slot zodat deze niet zomaar opengeduwd kan worden en is het mogelijk de deur op een kier te zetten zodat uw onverwachte bezoeker zich kan legitimeren.

Camerasysteem

Daarnaast kunt u denken aan het laten installeren van een camerasysteem met intercom zodat u (eventueel zelfs op afstand) de bezoeker veilig te woord kunt staan. Vertrouwt u het alsnog niet? Roep dan de hulp in van een bekende of bel de politie.

Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen of direct hulp nodig laat dan uw gegevens achter of bel 071 5222648, mobiel 06 22370050

 

 

Sleutels & Sloten

Sleutels & Sloten

Sleutels & sloten zijn er in alle soorten, maten en prijsklassen. Welke sleutels en sloten passen het best bij uw situatie? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Sleutels & Sloten »

Brandwerende deuren

Brandwerende deuren

Wij leveren diverse soorten brandvertragende en brandwerende HPL deuren. Welke deuren passen het beste bij uw situatie? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Brandwerende deuren »

Inbraakschade

Inbraakschade

Heeft u inbraakschade? Wij herstellen de schade die bij de inbraak is aangericht. ABC Beveliging verzorgt nieuwe sloten en deuren, repareert schade aan deurposten en raamkozijnen.

Schadeherstel »

Sleutel kwijt?

Sleutel kwijt?

Heeft u zichzelf buiten gesloten? Is uw sleutel afgebroken in het slot? Wij helpen u om uw deuren weer te openen en zorgen  voor eventuele vervanging van sleutels en sloten.

Buitengesloten? »

Politiekeurmerk

Politiekeurmerk

Met het Politiekeurmerk Veilig wonen neemt de kans op een geslaagde inbraak af met 95 procent. ABC Beveiliging is een PKVW bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie.

PKVW keuring »

NBR Gecertificeerd

NBR Gecertificeerd

ABC Beveiliging is NBR gecertificeerd. Daardoor kunnen wij uw vragen omtrent NBR beantwoorden en u producten leveren conform de opgestelde richtlijnen van het NBR. 

NBR gecertificeerd »

VVE Beheerder?

VVE Beheerder?

Bent u VVE beheerder en op zoek naar een ervaren en betrouwbare partner voor projecten, onderhoud en veiligheid? Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij de juiste partner voor uw VVE

Meer weten? 

Contact

Contact

Inbraakschade? buitengesloten? Direct hulp nodig? 
Bel 071 5222648 óf laat uw gegevens achter via het contactformulier dan nemen wij contact met u op. 

Neem contact op »